Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=984

658. Valsts policija aicina piedalīties seminārā par narkotiskām un psihoaktīvām vielām

Mājaslapa
2014.10.17 10:27

Aizsākot jaunu informēšanas un sadarbības veidu, iesaistot sabiedrību, Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Prevencijas vadības nodaļa šī gada septembra un oktobra mēnešos visā Latvijā rīko bezmaksas informatīvi izglītojošus seminārus par narkotiskām un psihoaktīvām vielām. Uz semināriem tiek aicināti kā vecāki, tā pedagogi un citi interesenti.

Semināru mērķis ir izglītot sabiedrību par problēmām, kas saistītas ar narkotiskām un psihoaktīvām vielām, liekot uzsvaru uz jaunajām psihoaktīvām vielām. To laikā tiks sniegts vispārējs ieskats par narkotisko un psihoaktīvo vielu ietekmi un riskiem, lietošanas pazīmēm un iemesliem, iespējamām tiesiskajām sekām un atbildību, kā arī citiem aktuāliem jautājumiem.

“Šie semināri ir unikāla iespēja nepastarpinātā veidā iegūt zināšanas un informāciju par mūsdienās tik aktuālo tēmu. Tas ir lielisks veids, kā sanākt kopā dažādām iesaistītajām pusēm, lai kopīgi izdiskutētu un pārrunātu aktuālo par drošības jautājumiem un veicinātu savstarpējo izpratni, uzdodot sev interesējošus jautājumus”, tā Valsts policijas Prevencijas vadības nodaļas priekšnieks Andis Rinkevics.

Seminārs norisināsies 21. oktobrī Rīgā, “Rīgas Latviešu biedrībā”, Merķeļa ielā 13, no plkst. 18:00 līdz 20:00.

Semināra programma:

-       Narkotiskās un psihotropās vielas – VP GKPP Prevencijas vadības nodaļas priekšnieks Andis Rinkevics;

-       Jaunās psihoaktīvās vielas – VP GKPP Prevencijas vadības nodaļas vecākā speciāliste Una Rūtere;

-       Lietošanas pazīmes un iemesli; riska un aizsargājošie faktori – VP GKPP Prevencijas vadības nodaļas vecākā speciāliste Lidija Legzdiņa.

Semināra apmeklējums ir bez maksas un bez iepriekšējas pieteikšanās.