Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=927

602. CD "Mazais katehisms dziesmās"

Mājaslapa
2014.02.06 12:14

Labdien!

Iznācis kompaktdisks "Mazais katehisms dziesmās".

Ielūdzam uz kompaktdiska "Mazais katehisms dziesmās" prezentāciju, kas notiks 2014.gada 8.februārī, plkst. 15.30, LELB Virsvaldes zālē, Rīgā, M. Pils ielā 4.

Kompaktdiskā ietverto dziesmu teksti ir M. Lutera "Mazā katehisma" mācību gabali: baušļi, apustuļu ticības apliecība, Tēvreize, rīta un vakara lūgšana, kā arī Bībeles panti, kas saistīti ar grēksūdzi, Kristības un Svētā Vakarēdiena sakramentu. Diskā ietvertas arī dziesmu fonogrammas.

Dziesmu mūzikas autore ir Līga Baltābola. Ieraksts tapis sadarbībā ar mūziķiem Vilni Kundrātu, Helēnu Laukmani, Intu Godiņu un Rīgas 6.vidusskolas meiteņu ansambli.

Jaunais CD būs labs palīgs gan bērniem, kuri mācās katehismu, gan viņu vecākiem un skolotājiem, tāpēc aicinām svētdienas skolas skolotājus, kristīgās izglītības darbiniekus un citus interesentus uz CD prezentāciju.

CD var izmantot arī kopā ar svētdienas skolas apmācību programmu "Pieaugot Kristū", kas paredz, ka bērni katrā nodarbībā apgūst arī kādu no Katehisma daļām.

Diskā iekļautās dziesmas ir atrodamas arī dziesmu grāmatā "Mēs esam bērni, kas slavē to Kungu", taču nebija iekļautas līdz šim izdotajā CD "Mēs esam bērni, kas slavē to Kungu".

Lūdzu, nododiet šo ziņu arī citiem interesentiem!

LELB Svētdienas skolas nozare