Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=813

507. Trīs dāvanas vienā dienā!

Mājaslapa
2013.02.11 22:10

10. februāris, Mūsu Kunga apskaidrošanas diena, Rīgas Kristus draudzē bija īpašs – vienā dienā saņēmām trīs neizsakāmi dārgas un skaistas dāvanas.

Mūsu Maestro Jāņa Kaijaka meita Irēna uzdāvināja draudzei pašas darinātu altārsegu. Šī patiesi brīnumainā rokdarba tapšanā ir ieguldīts piecu mēnešu darbs. Altārsegas raksta paraugs sameklēts internetā – Vestminsteras abatijas kolekcijā. Esam no sirds pateicīgi Irēnai un bezgala iepriecināti – jo vairāk tāpēc, ka darba autore pieder citai kristīgajai konfesijai un šis ir arī skaists savstarpējas sadarbības piemērs.

Otras dāvanas autore ir mūsu draudzes māsa Ilze Baronska, kurai pateicoties, varam uzsākt Gavēņa laiku ar jaunu, skaistu altāra stolu un paklājiņu, uz kā nomesties ceļos altāra priekšā. Tieši pēdējais droši vien prasīja īpaši daudz laika, jo, rūpējoties par vairāku draudzes brāļu un māsu sāpošajiem ceļgaliem, tajā iestrādāts porolons. Paldies Ilzei!

Visbeidzot pavisam negaidīti esam tikuši pie skaistas, tematiski izšūtas sedziņas mūsu priekšnama galdiņam. Par to mīļš paldies Zitai Māliņai, kuru pat vēl neesam paguvuši lāga iepazīt, bet kuru turpmāk ceram bieži redzēt savā draudzē.

Vēlreiz paldies visiem dāvanu gādātājiem, taču vispirmām kārtām, protams, Dievam, kurš mums šādus cilvēkus devis!

 

Draudzes padome

 
Fotogaleriju skatiet ŠEIT!