Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=724

441. Nopietns lūgums nopietniem cilvēkiem

Mājaslapa
2012.08.29 12:31

Augusts tūlīt beigsies!

Beigsies gada otrā trešdaļa, taču - ak, vai manu, vai! - daudzi jo daudzi vēl nav samaksājuši draudzes gada maksu!

Sarakstu varat apskatīt ŠEIT!

‍Piebildīsim - ja negribat (maz kādi apstākļi var būt!), ka sarakstā parādās Jūsu uzvārds, lūdzam atrakstīt uz: kristusdraudze@gmail.com

R‍akstīt vajadzētu arī tad, ja sarakstā ir kāda kļūda, vai arī ja savus datus neatrodat!

Pirms trim gadiem mūsu draudzes priekšniece mūsu pašu mājaslapā rakstīja tos klasiskos vārdus, kas arī tagad ir aktuāli un ko bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem varam drosmīgi citēt.

*‍*******************

‍Benita Brūdere:


‍...lūdzam neaizmirst ikgadējo ziedojumu (strādājošajiem draudzes locekļiem –  20 Ls gadā, pensionāriem – 3 Ls), ar kuru Jūs apliecināt savu piederību tieši Rīgas Kristus draudzei un no kura katru gadu zināma summa tiek iemaksāta LELB Virsvaldei. Ja esat draudzes locekļu sarakstā un šis ziedojums netiek nomaksāts, par Jums ir spiesti samaksāt citi draudzes locekļi, bet, ja maksājums netiek veikts divus gadus, atbilstoši LELB Satversmei Jūs tiekat no draudzes atskaitīts. No savas puses apliecinām, ka katru no Jums vēlamies redzēt kā aktīvu un ieinteresētu draudzes locekli.

Savu ziedojumu varat pārskaitīt uz draudzes kontu vai arī nodot draudzes kasierei Rasmai Cibuļskai pēc svētdienas dievkalpojuma. Bankas rekvizīti ir atrodami mūsu mājaslapas sadaļā „Ziedojumi”.