Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=67

47. Mīļie JC draugi!

Mājaslapa
2009.10.13 14:38

Mīļie, Jauniešu centra (JC) draugi! Nosūtu Jums informāciju par JC pasākumiem oktobra mēnesī! Atnāc un piedalies! Gaidīsim Tevi JC .)))

*SLAVĒŠANAS UN PIELŪGSMES DIEVKALPOJUMS!*


15. oktobrī, plkst. 18.30. Slavēšanas un pielūgsmes dievkalpojums! Tēma – „Kā nepalikt vientuļam?“. Piedalās māc. Krists un slavēšanu vada Ieva Marta Henčele. Īpaši aicināti tie, kuri uzsākuši studijas Rīgā.



*II  JC MŪZIKAS VAKARS*


23. oktobrī, plkst. 19.00. Mūzikas vakars. Kristīgās mūzikas koncerts, uzstājās Dace Kaša un draugi.



*GARĪGI VINGRINĀJUMI JAUNIEŠIEM. LEKCIJU CIKLS.*


26.oktobrī, plkst. 18.30. Tikšanās ar māc. Rolandu Eimani. Lekcijas tēma. “Ko darīt ar Dieva dāvanām?“



*BĪBELES STUDIJAS UN KURSI*


Ja gribi uzzināt kaut ko vairāk par Dievu, vai par to, kāpēc vajadzīga Baznīca, vai kā kļūt līdzīgākam Kristum, tad nāc un piedalies Bībeles studijās, kuras vadīs māc. Krists, vai piedalies lekciju kursā "Augsim stipri Dieva ģimenē", vada Aivis Ilsters. Nodarbības paredzēts sākt no 19. oktobra, no plkst. 18.00 - 20.30. Pārrunas, diskusijas un tēja .)) Tā kā vietu skaits ir ierobežots, lūdzu, piesakieties pa e-pastu: kristskalnins@mac.com



*GOSPEĻ KORA NODARBĪBAS*


Trešdienās, plkst. 18.15. Gospeļkora nodarbības. Vada Gundega Dūda – Tooma.



*SLAVĒŠANAS UN INSTRUMENTU APGUVE*


Ceturtdienās, plkst. 18.00. Ģitāras un džambas spēles apmācības. Vada Ieva Marta Henčele un Dace Kaša. Bungas un bass ģitāras apmācības. Vada Viesturs Samts un Andris Tučs.



*SPORTS*


Sestdienās, plkst. 10.00, Rīgas 3. ģimnāzijā sporta aktivitātes. Gribi spēlēt basketbolu, volejbolu, vai peldēt? Nāc un piedalies!