Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=436

249. Ielūdz Ģertrūdes akadēmija

Mājaslapa
2011.01.11 19:31

Pirmā Ģertrūdes akadēmijas nodarbība: sestdien, 15. janvārī plkst. 9.00 – 13.00.
Lektors: mācītājs Edgars Mažis
Tēma: Ievads Vecajā Derībā (pirmā no četrām nodarbībām)
Dalības maksa: Ls 1,50
Piesakies šeit!

◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊

Ģertrūdes akadēmija izveidota ar mērķi palīdzēt cilvēkiem augt savā izpratnē par Dieva vārdu, kristietības pamatjautājumiem, kā arī dažādiem ētikas un kristīgās ticības apoloģētikas jautājumiem, par kuriem mums kā kristiešiem nākas ikdienā diskutēt ar neticīgo pasauli. Nodarbības vadīs pasniedzēji, kas šajās jomās ir speciālisti. Deviņas reizes gadā veltīsim pāris stundas tam, lai kopīgi iedziļinātos dažādos kristietības jautājumos.

Draudzēs ir arvien vairāk cilvēku, kuri uzņemas atbildību par citiem cilvēkiem – Alfas grupiņu, pastorātu, mājas grupu vadītāji un citi. Ja cilvēks nav paguvis iedziļināties kādos kristietības pamatjautājumos, ja viņam nav bijusi iespēja pašam tos dziļāk pārdomāt, tad nereti viņš jūtas nedroši kalpošanā citiem. Ģertrūdes akadēmija ir risinājums šai situācijai un iespēja katram no mums turpināt augt savā kristietības izpratnē.

Ģertrūdes akadēmijas 2011. gada tēmas vieno mērķis labāk iepazīt un izprast Bībeli. Pirmo pusgadu pasniedzējs Edgars Mažis mūs vadīs cauri Vecajai Derībai, otrajā pusgadā pasniedzējs Indulis Paičs palīdzēs dziļāk iepazīt Jauno Derību.

Ģertrūdes akadēmijas nodarbības notiek reizi mēnesī, mēneša trešajā sestdienā plkst. 9.00 – 13.00 Rīgas Vecās Sv. Ģertrūdes baznīcas Lutera zālē(pagrabstāvā, ieeja no baznīcas kreisās puses).

Dalības maksa par nodarbību: Ls 1,5

Dalībniekiem būs pieejami lektoru sagatavoti izdales materiāli; līdzi vēlams paņemt savu papīru un rakstāmo pierakstiem.
Pārtraukumos būs pieejama silta tēja un kafija, aicinām dalībniekus līdzi ņemt savas brokastu uzkodas.