Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=433

246. Draudzes priekšnieces izmisums...

Mājaslapa
2011.01.10 01:36

9. janvārī notika tradicionālā Zvaigznes dienas balle.

Viss bija patiešām jauki un skaisti.

Kaut jelkādu iespaidu varēsit gūt, ja apmeklēsit sadaļu:

 "Zvaigznes diena, 2011".

Tur ir gan Ilzes Ledaunieces un Līgas Liepiņas sagatavotā Dziesmiņu grāmata, gan dažu dziesmiņu audioieraksti, kā arī Agra un Arnolda plašā fotogalerija.

Izmantojot gadījumu, kad klāt ir arī neredzīgie brāļi un māsas, draudzes priekšniece Benita Brūdere sniedza pārskatu, kāds tad nu ir bijis 2010. gads mūsu draudzei.

Izrādās - varen labs!

Pielikts punkts daudziem darbiem.

Tagad mums ir gan hidroizolēti pamati, kvalitatīvs jumts, sakārtota elektroinstalācija, samūrētas un iztīrītas krāsnis un kamīns, visas telpas izremontētas un izkrāsotas, kripta koši balta, mansards bezgala omulīgs, paklāji un tepiķi iegādāti, daudzviet nomainītas mēbeles, ērģelītes izremontētas, tualete  padarīta vienkārši brīnišķīga, virtuve labiekārtota, elektrosildītāji uzstādīti, ūdensvads hermetizēts, ziņojumu stendi atjaunināti, logi aiztepēti, mājaslapa darbojas, visa tuvākā apkaime sakārtota, nolauztie koki pārstrādāti malkā, puķudobes sapostas, gruži aizvesti, mežrozītes sastādītas, kāpnes uz kriptu izbūvētas, altāris allaž svinīgs un skaists, Profesora jubileja atzīmēta, piemiņas plāksne atklāta, Holckirhenas ciemiņi godam uzņemti un tā tālāk.

Vārdu sakot, viss izdarīts.

Ko tālāk? - draudzes priekšniece tīri vai izmisumā.

Lai izmisumu kliedētu, tikšot sasaukta draudzes padomes sēde!

Jāteic - tas ir viens svētīgs izmisums!


Andrejs