Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=36

19. Draudzes padomes sēde

Mājaslapa
2009.08.17 00:18

Kā jau iepriekš bija paredzēts, 16. augustā notika draudzes padomes sēde. Sēdē izskatīja vairākus jautājumus, bet svarīgākie bija tālāk minētie.

Pirmkārt, draudzes padomes locekļi apsprieda, kā tiks organizēti dārza svētki Strazdumuižas neredzīgo ciematā. Tie notiks sestdien, 5. septembrī plkst. 13.00.

Un, otrkārt, padomes locekļi noklausījās Anitas Uzulnieces sniegto informāciju par Holckirhenes māsu draudzes locekļu plānoto viesošanos Rīgā 2010. gada 30. jūlijā – 1. augustā un 8. augustā. Kristus draudzes viesi  būs 10 – 20 cilvēku.  

Tika nolemts, ka viesus, kuri ierodīsies nākošā gada 30. jūlijā 14.30, mūsu draudzes pārstāvji sagaidīs lidostā un pavadīs uz viesnīcu.

30. jūlija pēcpusdienā viesiem tiks sarīkota ekskursija pa Vecrīgu (atbildīgie A. Uzulniece, A. Brūders), bet tās noslēgumā būs koncerta apmeklējums Doma baznīcā vai citur.

31. jūlijā plkst. 13.00 tiks rīkoti Dārza svētki Strazdumuižā, kuru laikā viesus iepazīstinās ar neredzīgo ciematu un pansionātu.

Padomes loceklis I. Hofmanis organizēs neredzīgo mūziķu un dziedātāju ansambļu uzstāšanos. Pēc svētkiem (aptuveni 16.00) paredzēts Brīvdabas muzeja apmeklējums.

1. augustā kopīgi būsim dievkalpojumā mūsu baznīcā, pēc kura kriptā tiks rīkots sadraudzības galds.

Bet tālāk sekos brauciens uz Katlakalna baznīcu uz profesora Roberta   Feldmaņa atdusas vietu. Paredzēts arī apmeklēt Garlība Merķeļa kapa vietu Katlakalna kapos.

Un tālāk dosimies uz Depkina muižu, kurā, iespējams, tiks ieturētas pusdienas.



Skatieties fotogaleriju no draudzes padomes sēdes!