Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=165

120. Alisei - apaļi 90!

Mājaslapa
2010.03.24 12:46

Alisei Strazdumuižas pansionātā - apaļi 90!

23. martā  mūsu draudzes locekle Alise Deičmane, kuru mēs mīļi dēvējam par Alisīti, svinēja nozīmīgu jubileju – 90 gadu. Daudziem jo daudziem draudzes locekļiem šis skaitlis likās tīri vai neticams, jo mums visiem ir labi pazīstams jubilāres možais, allaž starojošais un mīļais smaids, viņas gaišais prāts un neizsmeļamais dzejoļu pūrs, ar kuru Alisīte mūs ir priecējusi visos draudzes svētkos.

Tomēr fakts paliek fakts, tāpēc ap septiņiem vakarā pie jubilāres durvīm atskanēja zvans. Sveikt gaviļnieci bija ieradies mācītājs Agris, draudzes priekšniece Benita, diakonijas pienākumu veicēja neredzīgo vidū Ligita, mūsu saimnieks Arturs un svētdienas skolas skolotāja Līga. Viesi tika sagaidīti karaliski – galds servēts ar Ķīnas porcelānu, uz tā laši, rulete, maizītes, vīns! Tika dziedātas dziesmas un cilātas atmiņas. Un kur nu vēl Alises skandētās dzejas! Dzeja patiešām ir jubilāres mūža lielā mīla!

Aplūkojām arī ļoti skaistu Alises jaunības dienu fotogrāfiju. Jubilārei ir ļoti jauka meita un mazmazbērni. Vienu puisi redzējām – jauneklis ap četriem gadiem, tāds samulsis, bet, kad iekodās mūsu draudzes locekļa Didža audzētajā ekoloģiskajā ābolā (tos mums pagājušajā svētdienā uz dievnamu atveda pats dārznieks), oma jūtami uzlabojās!

Tā sirsnīgā  sadraudzībā tika pavadīts brīnišķīgs vakars!

Benita, Agra



 

Bet jau tagad varat apskatīties Alises 90 gadu jubilejas fotogaleriju - ŠEIT!