Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=150

110. Iecere ir jauka, tomēr...

Mājaslapa
2010.03.09 09:34

Pavisam netālu no Minhenes – Holckirhenē – atrodas mūsu māsu draudze...

Šī gada 12.–16. maijā Vācijas pilsētā Minhenē notiks Ekumēniskās Baznīcas dienas. 

Pavisam netālu no Minhenes – Holckirhenē – atrodas mūsu māsu draudze, ar kuru Kristus draudzei daudzu gadu garumā ir izveidojusies laba sadarbība un kuras pārstāvji šovasar plāno kuplā pulkā ierasties pie mums, Rīgā.

Holckirhenes draudzes brāļi un māsas jau vairākkārt ir vērsušies pie mums ar aicinājumu dažiem Kristus draudzes pārstāvjiem apmeklēt šīs Ekumēniskās Baznīcas dienas, piedāvājot vissirsnīgāko uzņemšanu un izmitināšanu savās ģimenēs. 

Apzinoties draudzes grūto finansiālo situāciju, viņi ir apņēmušies arī apmaksāt lielāko daļu ceļa izdevumu. 

Draudzes padome apspriežoties ir nolēmusi, ka vislietderīgāk būtu deleģēt uz Minheni mūsu mācītāju Agri Sutru ar dzīvesbiedri Dinu (viņa ir arī Padomes locekle), jo īpaši tāpēc, ka pērn Holckirhenē sāka kalpot jauns mācītājs Volfgangs Dorrihs un būtu labi abiem draudžu ganiem iepazīties pirms vizītes Rīgā un kopīgi pārrunāt turpmākās sadarbības iespējas.

Iecere ir jauka, tomēr gluži tukšām rokām un kabatām doties ceļā nevar. Tā kā draudzes kase jau ilgāku laiku ir praktiski tukša un mums tikai ar lielām pūlēm izdodas tikt galā ar kārtējiem maksājumiem, izsludinām ziedojumu vākšanu šim konkrētajam mērķim – divu draudzes pārstāvju braucienam uz Ekumēniskajām Baznīcas dienām Minhenē. 

Naudu ar attiecīgu norādi („Ekumēniskajām Baznīcas dienām”) 
ir iespējams ieskaitīt draudzes kontā LV40UNLA0050005053734, 
reģistrācijas Nr.99500002837 
(sk. draudzes mājas lapā sadaļu Ziedojumi) 
vai arī 
svētdienās samaksāt 
draudzes kasierei Rasmai Cibuļskai.

Pats par sevi saprotams, ļoti tiek gaidīti ziedojumi arī draudzes kārtējām vajadzībām, piemēram, aprīlī būs jāpērk malka nākamajai ziemai.

Draudzes priekšniece Benita Brūdere

Draudzes priekšnieces vietniece Agra Turlaja