Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=1264

935. Dārza svētki, 2018. gada 9. septembrī

Mājaslapa
2018.09.12 12:20

8. septembrī Strazdumuižas klubā tika aizvadīti kārtējie Dārza svētki. Tā ir ilggadīga un skaista Kristus draudzes tradīcija, kurā plašākā lokā tiekamies ar saviem neredzīgajiem brāļiem un māsām, lai dalītos kopīgā mielastā, dziesmās un sarunās.

Pasākums pašsaprotami sākās un beidzās ar lūgšanu. Savā ikgadējā uzrunā mācītājs šoreiz aicināju ikvienu padomāt par sevis kā kristieša identitāti. Ar muzikāliem priekšnesumiem klātesošos priecēja Gatis Ulmanis, bet Ida Kronberga un Ilgvars Hofmanis Braila rakstā nolasīja gan savus, gan citu dzejdaru sacerējumus. Īpašu un priecīgu pārsteigumu sagādāja mūsu neredzīgais brālis Aldis Riekstiņš, kurš bez pavadījuma nodziedāja paša komponētu Imanta Ziedoņa dzejoli.

Skanot “Sveiks lai dzīvo…”, tika sveikti jubilāri.

Par daudzajām organizatoriskajām un praktiskajām lietām, kas jāpaveic, lai šāds pasākums varētu notikt, vislielākais paldies pienākas draudzes priekšniecei Benitai Brūderei. Viņas kalpošana, protams, nenozīmē tikai šo svētku sarīkošanu. Pateicoties Benitai, neviens mūsu draudzes neredzīgais brālis un māsa nejūtas pamests viens savās problēmās. Ne velti pasākuma noslēgumā Benitai tika veltīts tik augsts novērtējums: “Viņa ir mūsu eņģelītis.”

Agra Turlaja

Fotogalerija šeit: http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=darza_svetki_2018_gada_9_septembri