Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=116

91. Baznīcas Ekumenisma dienas

Mājaslapa
2010.01.31 18:24

Ir iespējams piedalīties katram, kas vēlas!

2010. gada 12.- 16. maijā
Vācijā,
Minhenē,
notiks 
Baznīcas Ekumenisma dienas.


No 2010. gada 12. līdz 16. maijam Minhenē notiks 2. Ekumēniskās baznīcas dienas, kuru vadmotīvs ir „Jūsu ticība ir kļuvusi par cerību“. Tas ir fragments no Jaunās Derības Pētera 1. vēstules 21. rindas: „ Jūs caur Viņu ticat uz Dievu, kas Viņu ir uzmodinājis no miroņiem un To godā cēlis, tā ka jūsu ticība ir kļuvusi arī par cerību uz Dievu.“ Šis iedrošinājums un pamudinājums mūsu sarežģītājā laikā ir vajadzīgs kristiešiem visā pasaulē, kuri vienlīdz sāpīgi izjūt gan ekonomisko, gan garīgo krīzi.

2. Ekumēnisko baznīcas dienu programma vēl tikai top, tā tiks publicēta 10. martā. Informācija par šo pasākumu ir pieejama vācu un angļu valodā mājaslapā http://www.oekt.de/.

Esam saņēmuši uzaicinājumu no mūsu draudzes māsām un brāļiem Holckirhenē piedalīties šajās Baznīcas dienās. Viņi ir gatavi parūpēties par mūsu draudzes locekļu izmitināšanu Holckirhenes draudzes locekļu ģimenēs. Holckirhene atrodas netālu no Minhenes, tāpēc visi 2. Ekumēnisko baznīcas dienu pasākumi Minhenē būs viegli sasniedzami un pieejami. Ceļa izdevumi gan jāsedz pašiem (spriežot pēc informācijas „AirBaltic“ mājaslapā (http://www.airbaltic.lv/public/lv/index.html) lidojums uz Minheni un atpakaļ šobrīd maksā aptuveni 160 Ls). Vēl jāierēķina izdevumi braucienam no Holckirhenes uz Minheni un atpakaļ.

Tiem, kuri vēlas piedalīties 2. Ekumēnisko baznīcas dienu pasākumos Minhenē un šajās dienās uzturēties Holckirhenes draudzes locekļu ģimenēs, tas laikus jāpaziņo mūsu starptautisko sakaru koordinatorei Anitai Uzulniecei.