Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=105

84. Dāvanas būs tev un man...

Mājaslapa
2009.12.26 18:43

Draudzes padomē spriedām par to, kā iepriecināt savus neredzīgos brāļus un māsas Strazdumuižā...

Tuvojoties 2009. gada Ziemassvētkiem, draudzes padomē, tāpat kā katru gadu, domājām un spriedām par to, kā iepriecināt savus neredzīgos brāļus un māsas Strazdumuižā, un ne tikai viņus, bet arī citus vecos un vientuļos draudzes cilvēkus. Nācās atzīt, ka stipri ierobežoto finanšu līdzekļu dēļ (dižķibele visnotaļ jūtami ir skārusi arī mūs) šogad vairāk vajadzēs izlīdzēties ar pašu gatavotām, nevis veikalā iegādātām lietām.

Gluži kā sadzirdējis mūsu vajadzību, kādu dienu no saviem laukiem ieradās mūsu draudzes loceklis Didzis Cauka ar divām kastēm ekoloģiski tīru un ļoti garšīgu ābolu no paša iekoptā ābeļdārza. Savukārt Zanes Miļūnas virtuvē dienu pirms svētvakara tapa garda jo garda šokolādes kūka. Glīti iesaiņots, gabaliņš no tās tika ievietots katrā dāvanu paciņā. To papildināja arī Ausmas Gorbunovas gādātie mandarīni un konfektes. Dāvanu saiņošanā iesaistījās krietns pulciņš draudzes cilvēku.

Rotātas ar zaļiem egļu zariņiem un zvaniņiem, paciņas 24. decembrī tika nogādātas Strazdumuižā un pēc dievkalpojuma izdalītas sanākušajiem dievlūdzējiem. Ligita Ozola parūpējās par to, lai paciņas saņemtu arī tie draudzes locekļi, kuri slimības vai vecuma vārguma dēļ nespēj iziet no mājām.


Agra Turlaja



Fotogaleriju skatieties ŠEIT!